Pages Menu
Categories Menu

6 правила за по-спокоен живот, изпълнен с радост и щастие

Тези шест правила, резултат от многовековната мъдрост на хората от Изтока, ще ви помогнат да живеете живот, който заслужавате

живот
Правило на огледалото

Околните са мои огледала. Те отразяват аспектите на собствената ми личност, които често дори не осъзнавам. Ако някой ме нагруби, значи аз самият съм готов в душата си да нагрубявам. Така че не трябва да се сърдя на никого.

Правило на отговорността

Готов съм да поема отговорност, и да се откажа от всякакви оправдания. Те не са полезни, оправданията ми вредят.

Правило на избора

Всичко, което ми се случва в живота, е резултат от моя собствен избор, от решенията, които съм взел. Затова не бива да имам претенции за доброто или лошото, което ми се случва, към никого! Само аз съм автор на съдбата си – никой друг!

Правило на съответствието

Имам точно това и точно толкова, колкото ми съответства ни повече, ни по-малко. Всичките ми претенции са безсмислени. Но когато променям отношението си към случващото се, се променят и Обстоятелствата.

Правило на погрешността

Осъзнавам погрешността на своите мнения и решения. Чувството за собствена правота рано или късно води до лична катастрофа. Който свято вярва в своя образ пред света, той не вижда реалния свят.

Правило на присъствието

Няма минало, защото е отминало. Няма бъдеще, защото все още не е дошло. Привързаността към миналото води до депресия, притесненията за бъдещето пораждат тревога. Дока то съм жив, съм безсмъртен. Имам повод да се радвам…

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.