Pages Menu
Categories Menu

Акция „Размърдване“ ще активира мъжът-домошар

Децата са голям коз в акция „Размърдване“. Ще сте напълно прави да обясните на мъжа си, че е много важно за тяхното развитие да общувате често с други хора

домошар
Така те ще свикнат да контактуват с непознати, да се вписват в компания, да се оправят в нова среда.

За интелекта им е нужно да ходите на културни събития, да пътувате, да опознават природата, родината си и други страни. Татко, който не става от дивана цял уикенд, не е най-добрият пример и за физическа активност.

Няма начин мъжът ви да не признае правотата ви за всичко това и да не се задейства като отговорен родител. Ето така чрез децата ще избягате и вие от скуката

Ако нищо не помага да измъквате мъжа домошар от вкъщи, измислете как да направите по-малко досадно общото ви
прекарване.

Нали знаете, че не е обнадеждаващо за бъдещето на връзката или брака ви да не споделяте голяма част от свободното си време. Не работите заедно, не почивате заедно. Любовта трудно оцелява, ако само спите заедно.

Така че опитайте да договорите взаимни компромиси – колко често излизате, за да се чувствате вие щастливи, и колко често си оставате вкъщи, както той обича. А за това време си измислете какво да правите, за да не му се дразните. Може да имате общо хоби, с което да се занимавате цялото семейство, без да излизате – примерно да гледате филми. Или вие сами се запалете по нещо, което ще ви доставя удоволствие, докато правите компания на мъжа си. Четете, оцветявайте книги за възрастни, бродирайте.

Но се спасете от мрънкането „Цял град се изнесе някъде, само ние висим вкъщи“ или „Как пък не ти омръзна всяка неделя да прекарваш пред телевизора“. Ако нищо друго не е помогнало в акция „Размърдване „, това е най-лесният начин да си осигурите страст във връзката – чрез скандал.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.