Pages Menu
Categories Menu

Ако спите голи, сънят ви ще се подобри

Да спите голи е полезно за здравето и красотата, твърдят учените


Как е по-добре да спите – голи или с пижама. Зависи от годишното време, ще кажат някои.

По време на сън телесната температура се понижава с около половин градус и отново се покачва преди момента на събуждане. Проучванията сочат, че и малко охлаждане на кожата помага на човек да заспи по-лесно и по-дълбоко. Пижамата и нощницата пречат на тази естествена функция на организма.

Охладеното тяло съдейства за ускоряването на метаболизма. Когато хората спят в по-хладни стаи, организмът гори калории, за да ги превърне в телесна топлина. Същия ефект може да постигнете и ако спите без дрехи.

Понижената телесна температура нощно време стимулира отделянето на хормоните на растежа – важен фактор за възстановяването на клетките

Това забавя стареенето. При охлаждането спадат нивата на кортизол, известен още като хормон на стреса. Когато тялото е по-затоплено, се нарушава сънят и се отделя повече кортизол. На следващия ден апетитът се повишава, защото организмът предпочита да се запаси с мазнини.

Спането без дрехи е от полза и за половото здраве. Американски учени от Станфордския университет съветват мъжете, които искат да станат бащи, да не слагат пижама и да носят по-широко бельо. Скротумът има нужда от определена температура, за да оптимизира произвеждането на сперма. Идеалната е малко по-ниска от тази, необходима за останалата част на тялото. Когато тестисите са затоплени повече, качеството на спермата спада.

И за жените е добре да спят голи. По този начин дават възможност на кожата да диша и се предпазват от гъбични инфекции, виреещи при топлина и влага.

Контактът кожа в кожа сближава с партньора. При допир се увеличават нивата на окситоцин. Т.нар. хормон на любовта понижава стреса и тревожността, кара ви да се чувствате по-свързани и увеличава желанието за секс.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.