Pages Menu
Categories Menu

Апатия, тежка като воденичен камък, ме измъчваше

Апатия, тежка като воденичен камък, ме измъчваше много дълго време. Толкова дълго, че вече започнах да си мисля, че това е естественото ми състояние

апатия

Не знам дали някой е изпадал в състояние на апатия. Аз не мога и да го обясня, защото за всеки е различно. Поне така предполагам. Моята апатия ме затвори у дома категорично. Не излизах никъде, не се срещах с никой. Всъщност, това се случваше ако вече нямаше накъде, и трябваше да се видя с този човек, или с хората… А човеците и хората бяха моите близки и приятели. Не просто хора, които са решили да ми досаждат по някакъв начин. Хора, на които им пукаше за мен. И именно те ми помогнаха да се справя с това мое ужасно състояние на апатия.

Дори тук е мястото да кажа, че приятелка ми препоръча вашите капки. И аз реших да ви пиша, защото все ще се намери някоя заблудена душа, изпаднала в апатия, да го прочете, и да си помогне. Или пък това може да бъдат хора, които са решили да помогнат на свой приятел в състояние на апатия. Просто трябва да се прави нещо, когато човек изпадне в такова състояние. И най-малката помощ е от значение за нас, хората, които се борят със своята апатия.

ф.Тодорова

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *