Pages Menu
Categories Menu

Болката, която сами си причиняваме

Болката, която сами си причиняваме, е онази болка, която остава след като нещо е отминало или някой го няма

болката

Болката, която сами си причиняваме

Проблемът на повечето хора е, че прекалено много преживяват неща, хора, случки. Проблемът е и в това, че прекалено много се размива времето за истинския край – онзи, който трябва да сложим в сърцето и душата си. Краят на една любов, краят на едно приятелство, или това че сме напуснали града, в който сме родени, работата, която обичаме… В крайна сметка по-важно и по-здравословно от страданието е решението да продължиш, да надживееш случилото се.

Болката, тъгата, депресията, лошото настроение – както искате го наречете, но онова тъмно, мрачно и студено усещане може да бъде преодоляно. Начини има много, техники и тактики за справяне със стреса и т.н. – още повече. Всичко е въпрос на срок.

Дайте си срок, през който ще страдате, но истински. Намерете начин, време и място да дадете израз на емоциите си такива, каквито са – викайте, плачете, късайте, чупете, пейте… Без значение какво сте решили да направите /стига да не убиете причинителя на болката и депресията/ нека то да бъде естествено. Страдайте, плачете, но само до датата, която сте определили като краен срок. След това болката ще е причинена от самите нас. След този срок това ще е болката, която сами си причиняваме.

А след това? След това живейте. И се поучете от грешката си, за да не я допускате отново.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност.

Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39 лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.