Pages Menu
Categories Menu

Децата днес имат високо ниво на самоконтрол, твърдят изследователи

През 60-те години на ХХ век учени провеждат експеримент за оценка на волята на децата. За целта на експеримента децата бяха оставени сами в стаята с една купичка бонбони


На децата беше казано: ако те са търпеливи и не ядат от оставените бонбони, по-късно ще получат две порции деликатеси, съобщава The Daily Mail.

Учените повториха този експеримент през 1980-та и през 2012-та година. Експерти анализираха данните от трите експеримента и стигнаха до извода, че децата през 1980-та година могат да устоят на изкушението да не си вземат бонбони в продължение на една минута по-дълго от децата през 60-те години. Най-упорити бяха съвременните деца. Те чакаха средно две минути по-дълго от връстниците си от 60-те години.

Изследователите предполагат, че такова високо ниво на самоконтрол може да бъде свързано с въздействието на новите технологии. Те позволяват на децата да се развиват по-бързо. В допълнение модерните деца често получават предучилищно образование. Това също помага за укрепване на волята.

Добре е да се знае, че хората с ниско ниво на самоконтрол имат склонност към по-съблазнителни движения с ръцете в процеса на вземане на решения. А хората с високо ниво на самоконтрол обикновено правят по-резки движения с ръце. Такива заключения са направени от изследователи от университета в Охайо, които са провели експерименти, разказва The Daily Mail.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.