Pages Menu
Categories Menu

Депресираният човек не изпитва познати емоции

Депресираният човек често пада в ступор. Той не е тъжен – обаче, нито е щастлив, нито ядосан. Той изобщо не изпитва обичайните емоции

депресираният човек
Ежедневните дела не му донасят чувство на удовлетворение, и той страда от вътрешна пустота.

Както Силвия Плат пише в книгата си „Стъкленият похлупак“: „Чувствах се като бягащ кон в свят, в който състезанието е отменено.“

Тъгата не възниква при употреба на алкохол, лекарства, пристрастяване към хазарт, работохолизъм и хранителни разстройства. Тя помага на човек да маскира вътрешен проблем и да потиска меланхолията, да получи временно облекчение или дори да попадне в еуфория.

Усещането за страдание може да се превърне в други емоции, например в раздразнителност и гняв. Тези, които са по-комфортни със страха или болката, за да покажат агресия, нямат време да се „натоварват“: тяхното лошо настроение незабавно се превръща в агресивни импулси.

Тъгата може да се превърне в пристрастеност. В този случай депресираният човек постоянно се връща към обекта на любовта, към миналото, за което съжалява, към баналното „дали изключих ютията“ и „забравих да затворя вратата“.

Чувството за вътрешен дискомфорт месец след месец е сериозен повод да се консултирате с специалист.

Тъжните преживявания могат да причинят различни психосоматични състояния: мигрена, храносмилателни проблеми, болки в гърба. При депресия ситуация е обратната: множествена склероза, тироидна дисфункция, тумор или мозъчна травма, възпалителни процеси могат да се появяват, ако игнорирате чувството на депресия.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.