Pages Menu
Categories Menu

Депресията е свързана с повишен риск от смърт от онкологични заболявания

Проучване по тази тема е проведено с участието на 134 пациенти, които са имали рак на гърлото или тумор в мозъка


Учените са установили връзка между депресията и повишения риск от смърт от рак. В хода на проучването специалистите са работили с 134 пациенти, които са диагностицирани с онкологични заболявания на шията или главата, пише Eurekalert.

Публикацията съобщава, че депресията се развива често при хора, които са били диагностицирани със сериозно заболяване. В този случай психологическото състояние често се превръща в решаващ фактор в борбата срещу него.

Лекарите казват, че когато депресията е налице, човек не се отказва лесно от лошите навици, което намалява ефективността на лечението. Също така, при това състояние пациентът може да страда от безсъние и да забрави да си взима лекарствата.

В резултат на това се оказа, че пациентите, страдащи от депресия, умират по-често от рак. Освен това този показател не зависи от възрастта на пациентите.

По-рано стана известно, че според учените липсата на сън може да помогне в борбата със симптомите на депресия.

Липсата на сън може бързо да се справи със симптомите на депресия.

Излекуването на човек от депресията може да бъде факт чрез лишаване от сън, тоест, частично или пълно лишаване. Това се доказва от данните, натрупани през последното десетилетие. Анализът на работите по лишаване от сън е публикуван в The Journal of Clinical Psychiatry.

Оказало се, че практикуването на частично недоспиване е достатъчно ефективно за лечение на депресивни състояния – с помощта му 50% от пациентите с депресия могат да се справят с депресивното състояние . Нямаше значение дали лишенията са пълни, когато участниците не спяха до 36 часа или частично, когато бяха будни в продължение на 20-21 часа.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.