Pages Menu
Categories Menu

Депресията е тежко душевно състояние, Стресовитал облекчава депресията

Депресията ограбва не само душата, тя убива емоциите и радостта. Аз преживях дълъг период на депресия, през който си мислех, че няма оправия

депресията

Когато разбрах, че за моето състояние е виновна депресията, не можех да повярвам, че всичката тази тъга, която изпитвам, има медицинско име. Мислех си, че това да просто чувства, които ще минат с течение на времето. Но, както може да се предполага, не минаваше. И аз все отлагах посещението при лекар. Не за друго, а защото не разбирах как може да ми помогне.

Затова, когато моя приятелка ми каза, че има капки, които помагат на хора с депресията, реших да пробвам. капките Стресовитал не само се пребориха с депресията (макар и по-бавно, отколкото очаквах), но ми помогнаха да спя по-добре, да спя по-дълбоко, да съм в кондиция и да мога да си гледам работата през деня.

Започнах да чувствам подобрение още след втория месец, откакто взимах капките Стресовитал. За мен беше изненада, защото не можех да повярвам, че билките имат такова силно и ефективно въздействие върху това как се чувствам. Мислех си, че билки се взимат само при болно гърло или нещо подобно… Оказа се, че капките Стресовитал ми повлияха много добре, и вече се чувствам не чак толкова отпаднала, колкото преди.

М. Григорова

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.