Pages Menu
Categories Menu

Експертите обясняват защо хората използват приложения за запознанства

По правило жените използват приложения за запознанства, за да потвърдят своята привлекателност


Мъжете използват приложения за запознанства, защото се нуждаят от секс без задължения или краткосрочни отношения. Това беше показано в проучване, проведено в Норвежкия университет по природни и технически науки, пише The Hindustan Times.

В проучването участват студенти и хора на възраст от 19 до 29 години (641 души). Оказа се, че представителките на нежния пол прекарват повече време в приложенията за запознанства. Те изучаваха потенциалните кандидати по-дълго. Мъжете не са губили кой знае колко време в приложенията за запознанства. Те не са били чак толкова избирателни в подбора на партньор. И те по-често от жените показваха инициатива и започваха комуникация.

Също така, учените отбелязаха, че чрез приложенията за запознанства е по-лесно да се намери партньор за секс без задължения. Това обаче не води до промяна в сексуалното поведение. Хората, които използват приложения за запознанства, нямат повече сексуални партньори от тези, които не използват такива приложения.

Добре е да се знае, че с приложенията за запознанства не бива да се прекалява, защото те влияят зле на самочувствието.

Служителите на Университета в Роуд Айлънд анализираха данните от 700 жени и 120 мъже, които са използвали Tinder. Участниците отговориха на въпроси за настроение, удовлетворение от собствените им тела, самочувствие и социален натиск, ги принуждава да ползват приложение за запознанство.

Изследователите установили, че доброволците, които са използвали приложението, често не харесват тялото си. Както мъжете, така и жените, които са използвали Тиндер, са имали по-ниско самочувствие и се оплакват от лошо настроение. Също така, хората, които са използвали Тиндер често се сравняват с другите и страдат от исканията на обществото за външен вид в сравнение с тези, които не са използвали молбата.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.