Pages Menu
Categories Menu

Емоционалните хора по-лесно могат да бъдат измамени в сайтовете за запознанства

Днес сайтовете за запознанства са много популярни. Ето защо все повече хора са изложени на риск от измама


Измамниците обикновено създават фалшиви профили в социалните мрежи и сайтовете за запознанства. Те провокират доверие в жертва, изповядват любовта си, а след това разказват за своите проблеми и искат пари или друг вид помощ, пише The Hindustan Times.

Изследователи от Университета в Южен Уелс решиха да разберат кой е най-лесно да бъде измамен в социалните мрежи и сайтовете за запознанства. Експерти интервюираха 90 жертви на измами в сайтове за запознанства. Анализът показа, че участниците са използвали сайтовете и приложенията по-малко от 4 седмици. През това време те са дали на измамниците от 50 до 63 000 паунда.

Жертвите обикновено са били активни, организирани и дисциплинирани. В същото време те се оказаха по-емоционални и за тях бе характерен странен привързан стил. Това означава, че те се нуждаят от постоянно одобрение от лицето, към което са се „прикрепили“.

Трябва да се знае още, че продължителността на връзката зависи от мястото на запознанство.

Социалните мрежи, сайтовете за запознанства и специалните приложения значително промениха взаимоотношенията между хората. Вече е много вероятно да се запознаете с бъдещата си жена именно в сайт за запознанства или подобни приложения. В ново проучване изследователите сравняват онлайн и офлайн срещите. Те също така се опитаха да разберат дали мястото, където двойката се е срещала, засяга развитието на връзката им в бъдеще, съобщава Psych Central.

Изследователите установили, че двойките, които се срещат в интернет, се разпадат по-често от двойките, които са се срещнали в реалния живот. Това се отнася както за романтиката, така и за брака.

И най-важното – пари обикновено се изкарват с много работа, обаче не искайте мъжът ви да помага повече вкъщи

Ще реши, че му прехвърляте домакински задължения, защото носи по-малко пари, и съвсем ще засегнете самолюбието му. Ако печелите достатъчно, наемете домашни помощници поне за най-тежките и времеотнемащи работи, като чистенето.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.