Pages Menu
Categories Menu

Ето как да постъпите, ако печелите повече пари от съпруга си

Ако жената печели повече пари от съпруга си, това неволно съсипва мъжкото самочувствие


Ето как да постъпите, за да запазите мира у дома

Психолозите съветват да си отворите обща банкова сметка или да събирате парите в обща каса, без да броите кой колко внася. Според социологическите проучвания така правят повечето български семейства.

Но вашият случай е особен, затова може да постъпите и като малцинството – обединете само част от доходите си. Лесно е, когато двамата печелите по равно достатъчно, за да живеете без финансови притеснения. Тогава в общата каса или сметка вие внасяйте толкова, колкото е неговата заплата. Не влизайте в подробности, само кажете, че смятате останалото да спестявате за нещо. Може да е лично за себе си – за разхубавяване, да си купите своя кола или да идете цялото семейство на екскурзията, за която вие мечтаете. Естествено, внимавайте какво е нещото, за да не подразните мъжа си. Нали знаете колко той би се гордял, ако може да ви подари тези неща, плащайки ги със свои пари. Но поне няма да се травма-тизира, че жена му покрива жизненонеобходимите разходи на семейството.

Жените също обичат да глезят мъжете си, като им купуват дрехи

С високи доходи особено се изкушават. При това не забравяйте коя е правилната реплика: „Виж каква тениска ти намерих, страхотно ще ти стои“. Така той ще запомни, че харесвате външността му, а не че сте платили тениската.

Желязно правило трябва да ви е, че като сте заедно, винаги плаща мъжът ви. Никога не вадете портмонето си, а се постарайте в общата каса да има достатъчно пари, за да е пълно неговото. Даже ако е нужно, тайно слагайте допълнително, щом виждате, че свършват. Може незабелязано да довнасяте и в общата сметка, ако няма опция всеки от двамата да получава съобщение при движения в нея. Това е удобство и сигурност, но по начало изключете тази възможност, за да не мисли мъжът ви, че го контролирате.

И най-важното – пари обикновено се изкарват с много работа, обаче не искайте мъжът ви да помага повече вкъщи

Ще реши, че му прехвърляте домакински задължения, защото носи по-малко пари, и съвсем ще засегнете самолюбието му. Ако печелите достатъчно, наемете домашни помощници поне за най-тежките и времеотнемащи работи, като чистенето.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.