Pages Menu
Categories Menu

Храненето в компания прави хората по-щастливи, показва проучване

Храненето в компания може да ни направи по-щастливи и удовлетворени хора. Но е възможно, макар и малко вероятно, когато се храним в компания и да надебелеем

по-щастливи
Британски учени са открили: благосъстоянието на човек зависи от това как се храни. Оказва се, че самотното хранене може да окаже негативно влияние върху психологическото състояние. Вечеря в компанията на приятели или близки хора помага на човек да се почувства по-щастлив, пише The Deccan Chronicle.

Експертите проведоха проучване, за да разберат какво прави хората нещастни. Изследователите са установили, че при хората, които са се хранили сами, нивото на щастие е 7,9 пункта под средното. Психичните разстройства (депресия, пристъпи на паника, натрапчиво поведение, тревожно разстройство) намаляват нивото на щастие с 8,5 точки. Освен това храненията с други хора се оказаха тясно свързани с превишаването на нивото на благополучие. Комуникацията в социалните мрежи и чатовете не е имала същия ефект.

По-рано учените са установили, че семейството не оказва влияние върху продължителността на живота. Но срещите с приятели удължават живота с около 7%. Изследователите отбелязват, че комуникацията с членовете на семейството може да повиши нивото на стрес. Стресът, от своя страна, оказва неблагоприятно въздействие върху продължителността на живота. Специалистите са взели предвид и други променливи, включително възрастта и социално-икономическия статус на хората.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.