Pages Menu
Categories Menu

Има и такива: Вредни навици, които са полезни

Има ли вредни навици, които са полезни? Оказа се, че има. Освен това, тези вредни навици са по-скоро полезни, отколкото да вредят по някакъв начин


Краткият списък от вредни навици включва такива, които не са много популярни.

ТЪПЧЕНЕ НА МЯСТО

Ако имате среща с началника, постоянното суетене и тъпченето на място ще ви изиграят лоша шега. Но ако сте готови да потропвате с крака под масата, до-като никой не ви вижда, това ще се отрази положително на здравето ви.

Изследване потвърждава, че жените, които са склонни да тъпчат или да потропвате крак, са по-малко заплашени от риск от смърт, откол-кото тези, които не го правят. Това е свързано с дълги периоди от време, когато сте принудени да седите.

ДА КЛЮКАРСТВАШ

Не си струва да обсъждате зад гърба на приятелката си новото й гадже. Но психолози твърдят, че понякога
Според изследване хората, които сплетничат приятелски, се чувстват по-добре, настроението им се повишава, а нивото на доверие към събеседника остава на високо ниво.

ДА МЕЧТАЕШ

Ако постоянно се намирате в облаците, то завръщането в реалността може да ви накара да се чувствате нещастни. Но ако целенасочено си позволявате през деня за няколко минути да помечтаете, това ще ви помогне да работите по-продуктивно.

Изследване на психолози показва, че ако си разрешавате по 12 минути мечтания на ден, по-лесно ще изпълнявате сложни задачи и ще намирате правилните решения.

ПАРАЗИТНИ ДУМИ

Думите паразити правят речта ни непрофесионална. Но изследване по този въпрос показва, че понякога тези думи или изрази помагат на събеседника по-добре да разбере това, което говорим, а на нас – да си спомним някаква мисъл.

Нещо повече, специалисти твърдят, че по-трудолюбивите, съсредоточени и концентрирани върху работата си хора обикновено използват паразитни думи.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.