Pages Menu
Categories Menu

Има само един начин да се справите с депресията – с добър приятел!

Всеки трябва да има поне един добър приятел. Човек, на който да разчита, да знае, че може да се опре или рамо, на което да поплаче

добър приятел

Не знам какво заболяване имах, но знам, че имам добър приятел. То така човек разбира някои важни неща за себе си – като се разболее. Тогава разбира кой е до него и защо е с него.

Наистина не знам защо се получи така с мен. Защо не успях да се справя с напускането на работата ми и се сринах така изведнъж. Да, вярно, бях работила много време там, бях дала всичко от себе си и бях оставила частица от себе си. Но, всичко си има начало и край. Не може да продължава вечно.

Не знам кое точно и как точно се счупи в мен. Но е факт, че се счупих. Е, след не много време вече не се чувствах така, но това е благодарение на капките Стресовитал и на помощта на моята приятелка, която ми помогна да открия капките Стресовитал.

Честно казано, аз в началото не вярвах, че може да помогнат. Някак ми се струваше невъзможно. Но, капките Стресовитал успяха да ме центрират, да ме успокоят, да ме накарат да си лягам рано и да ставам рано. И не на последно място – почувствах, че нещо много хубаво се променя при мен. Станах по-спокойна и по-общителна. изобщо – капките Стресовитал са супер!

Мирела Попова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *