Pages Menu
Categories Menu

Името обагря аурата и говори за личността

Нумерологията твърди, че всяко име има цифрово изражение, което пък носи и цветна аура


Може би ще ви е любопитно да разберете какви хора сте вие и вашият любим според тази теория.

Трябва да сведете поредните номера на буквите от първото си име в азбуката до едноцифрено число. Например И е 1, защото е десетата буква от азбуката и като се съберат 1 и О се получава 1.

A, И, Т, Ь – 1
Б, К, У, Ю – 2
B,Л, Ф, Я – 3
Г, М, X – 4
Д, Н, Ц – 5
Е, О, Ч – 6
Ж, П, Ш – 7
3, Р, Щ – 8
И, С, Ъ – 9

След това събирате буквите на цялото си име и числото на сумата също свеждате до една цифра. Например Десислава е 5+6+9+9+9+3+1+2+1=45=9 Според нумерологията на цифрата 9 отговаря златистото.

Червено -1
Оранжево – 2
Жълто – 3
Зелено – 4
Синьо – 5
Индигово лилаво – 6
Виолетово – 7
Розово – 8
Златисто – 9

Ето какви са хората според цветовата аура, която им дава цифрата на името

1. Червено: Много нежни, добронамерени и верни, готови на всичко за своите близки и приятели.

2. Оранжево: Цветът дава равновесие между ум и тяло. Тези личности притежават изключителен чар и същевременно са умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си.

3. Жълто: Весели и много жизнерадостни, те са способни да заредят всеки с позитивни емоции. В същото време са самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

4. Зелено: Хора със съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични, и позитивни. Много последователни в действията си, родени за лидери.

5. Синьо: Неповторими оптимисти, които винаги намират сили да преодолеят трудностите и да продължат напред.

6. Индигово лилаво: Личности с невероятна воля за живот, макар че понякога се поддават на отчаяние. Но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да постигнат и невъзможното.

7. Виолетово: Тези хора се отличават с улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не обичат рисковете и необмислени постъпки, затова някои ги смятат за скучни. Истината е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

8. Розово: Те не летят в облаците. Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни.

9. Златисто: Те са способни на съпричастно, разбиране, любов. Опитват да решат проблемите на всички около себе си, дори това да означава да ощетят себе си, пише „Всичко за семейството“.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.