Pages Menu
Categories Menu

Преди да ползвам Стресовитал: Исках да избягам от този живот…

Исках да избягам от този живот. Исках да отида някъде, където никой не ме познава, и никой от хората, които познавах, да не може да ме открие

този живот

Исках този живот просто да свърши. Не съм мислила за самоубийство, но все се надявах нещо да се случи и да изчезна от самосебе си. Това, в което бях изпаднала, не беше дупка, не беше яма – беше кратер, който нямаше дъно. Но, колкото и черногледа да бях, оказа се, че всичко има край. Дори и депресията, която ме беше хванала като в капан.

Не мога да кажа защо ми се беше случило всичко това. Не мога да кажа и поради какви причини допуснах да се стигне до там, че да не искам да стана от леглото. Да зарежа приятелите си, да ми е все едно какво ми се случва, да не искам да отида на работа… И единственото, което да искам е да се махна от този живот. И хем да го искам, хем нищо да не правя, за да се случи.

Объркваща ситуация. Добре че навреме се свърши. И пак добре че на време започнах да взимам капките Стресовитал. Поне тях не отказах. Мислех си, че като са билкови и няма да подействат. Ето колко заблуден може да бъде един човек в депресия…

Недка С. от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.