Pages Menu
Categories Menu

Искам само да спя, и нищо друго да не правя!

Аз съм толкова уморена, че искам само да спя, и нищо друго да не правя. Умората ми е хронична, умората ми е емоционална и психическа

спя

Като казвам, че искам да спя, това не означава, че ме е обхванал някакъв мързел. Как ми се искаше да е така… Не, това е умора. Умора, която не е свързана с хормонално разстройство, Хашимото или нещо от този сорт. Правих всякакви изследвания, и трябва да кажа, че здравословно не съм чак толкова зле. Познавам хора, които са на моите години (38), и са не чак толкова добре със здравето. Аз се стараех, допреди известно време, да се храня нормално. Хайде, да не е здравословно, нормално да е. Спортувах, ходех на фризьор, грижех се за себе си.

сега нищо не ми се прави. Сега искам само да спя. Да спя, и ако може да не ме занимават с нищо. Защото за мен сънят е единственото положение, чувство и усещане, през което се чувствам що-годе спокойна и с ума си. През останалото време всичко е като сън. Нищо, че не спя. Все едно съм заспала. Не знам как да го обясня. Знам само, че не се чувствам добре. И искам това да се промени. Надявам се капките Стресовитал да ми помогнат в това отношение.

Милена Г. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *