Pages Menu
Categories Menu

Жените обичат да драматизират: още една причина за допълнителен стрес

Жените обичат да драматизират, без това да е необходимо. И често излишното драматизиране е причина за излишен стрес


Неговите и нейните записки от един и същи ден. Тя: „Днес съпругът ми се държа странно. Имахме резервация за вечеря в ресторант в мола. Трябваше да се срещнем отпред, но аз се замотах по магазините и закъснях. Той беше по-неразговорлив от обикновено, нещо го притесняваше. Първоначално си помислих, че се дължи на моето закъснение, но после осъзнах, че проблемът е много по-голям. Погледнах го в очите и го попитах какво не е наред. Той каза, че всичко е окей. Попитах го дали аз не съм направила нещо не както трябва. Той каза, че няма за какво да се притеснявам. На връщане към вкъщи му казах “ Обичам те“. Той само се усмихна. Защо не ми отговори, че и той ме обича? Прибрахме се и се държа така, сякаш не съществувам – седеше на дивана и гледаше мач. Като си легнахме, той заспа, а аз цяла нощ не мигнах. Опитвах се да разбера какво се случва. Имам чувството, че губя съпруга си. С нашия брак вероятно е свършено…“

Той:“ Днес чух странен звук от двигателя на колата. Явно има някакъв проблем, но не успях да разбера какъв е. Ще трябва да я карам на автомонтьор.“

И да не е истина, не е лошо измислено. То като се самоанализирате, и за по-смешни случки ще се сетите, когато от едното нищо сте произвели драма в отношенията с любимия.

Теоретиците на женската и на мъжката психология твърдят, че това е една от големите разлики между двата пола

На дамите им е сякаш генетично вродено да фантазират и хиперболизират. На любовта им към драмите впрочем се дължи проспериращата от десетилетия сериална индустрия. Те затова се наричат сапунки – понеже в началото ги гледали главно жените, в тях имало много реклами на перилни препарати. Може би времената са се променили, защото в голяма част от света драматичните саги имат висок рейтинг в най-гледаното вечерно време и той надали идва само от слабия пол. Но това е друга тема.

Вярно си е, че жените обичат често да се тръшкат за щяло и нещо. Мъжете пък нареждат тази особеност сред най-дразнещи-те прояви на половинките си. Спомнете си го, като следващия път ви се прииска да се вайкате за проблем от сорта на това, че той не забелязал новата ви прическа, не похвалил страхотната ви манджа или ви отговарял с половин уста, докато му приказвате непрекъснато, откакто си е дошъл вкъщи. Може би не ви е разлюбил, а е просто уморен.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.