Pages Menu
Categories Menu

Качеството на здравето след пенсиониране до голяма степен зависи от взаимоотношенията с другите

Интересно е да се знае защо след пенсиониране може да се усетят някои психични проблеми при определени хора

пенсиониране
Както съобщава Влад Таймс, много хора страдат след пенсиониране, най-вече от усещане за самота или безполезност.

Първо, всеки човешки живот се върти около семейството и работата. Най-често плановете в живота на човек зависят от работата. Затова, докато се занимава с развитието на кариерата и решаване на различни проблеми, човек е ангажиран и се чувства полезен. Обаче след пенсиониране той има много свободно време, което не знае как да оползотвори. По-смелите хора ще могат бързо да се справят с тъгата и тягостното усещане. Те ще намеря ново и интересно хоби и няма да се страхуват да опитват нещо ново.

На второ място, преди пенсиониране хората са по-нужни. Имат повече приятели. Децата им имат нужда от тях. Чувстват се полезни. Нуждата им от общуване е удовлетворена.

Едно от най-ужасните неща за всеки човек е да разбере, че никой не се нуждае от него. След като осъзнава това, човек се откъсва от тези най-незаинтересовани хора. Освен това престава да се интересува и от себе си, например, да не пие таблетки и да забрави да яде. Ето защо, за всички е важно да запомним, че по-възрастните хора се нуждаят от малко повече внимание и увереност, че те са обичани и нужни. Посещението на възрастните роднини не бива да става само по Нова Година и Великден, но и през останалото време. Колкото повече контакти има един пенсиониран човек, толкова по-здрав и дълголетен ще е.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.