Pages Menu
Categories Menu

Как да си поискате увеличение на заплата без да допуснете грешка?

Да речем, началникът ви товари с много задачи. Избройте ги и кажете какво може да се случи – да допуснете грешка, която ще доведе до провал


След това заявете какво очаквате – по-дълъг срок за изпълнението на някоя от задачите, помощ от колега или нещо друго, благодарение на което ще свършите работата качествено. Началникът трябва да разбере, че вие с тази идея сте отишли при него – да ви помогне в създаването на условия, които ще доведат до успех. И вас като служител, и него като шеф на вашия екип или фирма. Не сте отишли просто да хленчите и да си изливате душата.

Докато говорите, не позволявайте да ви обземе яд и да повишите тон. Никой не обича да слуша човек, който крещи или излъчва злоба. Ако сте обидени, кажете как се чувствате. Но спокойно и шефът ще ви разбере по-добре. Отново подчертайте, че не става дума просто за емоции, а примерно за взаимоотношения в екипа, които преч работата.

Възможно е началникът да не се съгласи с всичко, което говорите. Това не е лош знак

Напротив, той показва, че чува, разбира и реагира. Не приема вашата гледна точка и изразява своята.

Сега е ваш ред да слушате и да обсъждате. В този момент ще сгрешите, ако приемете навътре несъгласието и не изслушате мнението му. Много често човек драматизира, вживява се в оплакванията си и не е в състояние да види обективно проблема.

Отворете уши и за съвети, които ще получите, особено когато става дума за отношения с колеги. Обикновено шефовете са опитни хора, част от работата им е да създават добра атмосфера в екипа и препоръките ще ви бъдат полезни.

Накрая не забравяйте да благодарите, че е отделил време, за да ви изслуша. Отново подчертайте, че вие сте отишли при него като шеф в името на работата, високо цените готовността му да прояви разбиране и да намери разрешение на проблема. Това ще е залог да ви чуе, ако се наложи отново да идете при него с оплакване. Но все пак гледайте да не е често.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *