Pages Menu
Categories Menu

Какво е намигването: таен код или открито послание?

Намигването е код на намеренията. То изразява желание да се сподели приятелско чувство, надежда за раждане на емоционална връзка или признателност


Понякога едно намигване е достатъчно да се създаде непринудена атмосфера.

Непринуденото намигване може да намеква за предложение за заговор между изпълнителя и получателя.

Често е достатъчно едно намигване, за да се неутрализира пламналата агресия. Намигването изпреварва или заменя вежливата усмивка към случайни спътници, които никога няма да се запознаят. То не е покана, а по-скоро съчувствен жест, начин да се обмени нещо по-ценно от обичайната дежурна усмивка или вяло ръкостискане. Намигването е предложение за солидарност.

Намигването е непринуден жест, предполагащ съучастие между намигващия и този, на когото намигват. Съобщението, което се изразява с намигването, е: „Ние, ти и аз, участваме в общо дело, което е тайна за останалите”.

Разглеждано като сексуална покана, когато е насочено към непознат или непозната, намигването е призив към взаимност и покана да се усмихнете в отговор. Често то се съпровожда с комична гримаса.

Намигването е инструмент за нежност и още нещо. Когато то се изтрие от таблицата на чувствата, е все едно всички глаголи в изречението да се спрягат в несъществуващо граматическо време.

Смисълът на този жест невинаги е съчувствие или съучастие. Всички зависи от контекста, в който се използва, и от човека, към когото е предназначен.

С кое око ви е по-лесно да намигвате?

Като спонтанна реакция, най-често намигаме с едно и също око. Ако събеседникът ви не се хване на съучастническото ви намигване, то с
голяма доза вероятност той ще се окаже екстраверт. Ще ви отвори вратата, но няма да ви предложи безусловна подкрепа.

Обикновено с лявото око намигва човек, който предпочита творчеството пред логиката. Ако го прави с дясното, приоритетът, естествено, е за логиката и най-вероятно става дума за рационалист и скептик.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.