Pages Menu
Categories Menu

Какво представлява депресията?

Какво всъщност е депресията? Може ли да разберем, че имаме депресия? Усеща ли се? Боли ли?

Депресията е доста често срещана в наши дни. Това е разстройство на настроението. В някои случаи, депресията и нейните симптоми могат да станат хронични или повтарящи се, което не позволява на човек да води пълноценен живот, независимо дали става дума за работа, семеен или социален живот.

Развитието и продължителността на заболяването зависи от стреса и отрицателните емоции, присъстващи в живота на човека. Лечението се избира в зависимост от причините и тежестта на симптомите, най-препоръчителната е психотерапията.

За да се предотврати депресията, се препоръчва да се поддържа баланс в ежедневието . Липсата на сън, прекомерната употреба на електронни джаджи, семейни и трудови задължения, както и други причини могат да доведат до факта, че емоционалната стабилност и съпротива на човека са намалени . В резултат на това в някои случаи това води до появата на депресия.

Какви са причините за депресията?

Депресията не се случва поради една единствена причина. Като правило винаги има няколко различни фактора. Предразположението към това разстройство на настроението във всеки човек има своя история. С други думи, същото травмиращо събитие, което изпитват двама различни хора, ще доведе до различни емоционални последици за всеки от тях.

Една от основните причини за депресията е генетична или наследствена. В този случай има биологично предразположение към депресия. Това обаче не означава, че всеки, който има роднина с депресия, също може да се разболее, тъй като други фактори играят важна роля за началото на заболяването (среда, психосоциални фактори и т.н.).

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *