Pages Menu
Categories Menu

Какво влияе върху формирането на мнение за това що за хора сме?

Буквално от пръв поглед при среща хората си съставят мнение един за друг, започвайки с интелекта и завършвайки с освободеността

мнение
ЗАСЛУЖАВАТЕ ЛИ ДОВЕРИЕ

Хората определят това в първите десет секунди. Изследователи от Принстън предложили на студенти за 100 милисекунди да определят привлекателността, компетентността, агресивността и надеждността на лицата на актьори . На участници в друга група било позволено да определят тези показателите за време по желание. Оказало се, че времето за определяне ма надеждността не се променя.

КОЛКО ВИСОК Е ВАШИЯТ СТАТУС

Датско изследване показва, че хората, които носят маркови дрехи -Lacoste и Tommy Hilfiger — визуално изглеждат с по-висок статус от носещите недизайнерски дрехи. Според авторите потреблението на разкош може да бъде изгодна социална стратегия.

Демонстрирането на благосъстояние се квалифицира като скъпоструваща „сигнализация“ която предизвиква благоприятно отношение към статуса в социалните взаимодействия на човека.

Няма разлики във възприемането на привлекателност, добрата и надеждност. Просто статус.

ВАШАТА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ

Хората могат да определят мъжката сексуална ориентация за първите 12 секунди от срещата — минимално време е необходимо за осъзнатото определяне на лицето.

„Бързото и точно възприятие за мъжката сексуална ориентация вероятно е още един симптом за бързия и ефективен когнитивен механизъм за възприемане на характеристиките на другите”, пишат авторите на изследването Николас О. Руп и Малини Амбади.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.