Pages Menu
Categories Menu

Капките Стресовитал ми помагат да понасям нервните изблици на хората!

Капките Стресовитал ми помагат не просто да понасям нервните изблици на хората, но и като цяло да понасям хората, без да ми се налага да убия някой

капките Стресовитал

Капките Стресовитал започнах да ги взимам по повод на това, че имах много напрежение в работата. Все още има напрежение в работата, само дето мен не ме касае особено. И не на последно място – чувствам се още по-добре отпреди.

Капките Стресовитал ми дадоха онова спокойствие, от което имах нужда, за да мога да се чувствам нормално, за да съм спокойна и най-вече – да работя нормално. Не ме разбирайте погрешно, аз си обичам работата. Но, има моменти, в които е толкова напрегнато, че имам чувството, че ще убия някой. Шегувам се, разбира се. Не съм такъв човек. По-лошото е, че всичко преживявам, че трупам всичко себе си. Такава съм си.

Капките Стресовитал ми дадоха спокойствие и едно неопределимо чувство на вътрешен мир, от който аз имах голяма нужда. С тяхна помощ даже започнах да спя повече през нощта, което е голям напредък за мен. Преди спях по 4-5 часа на нощ, което беше твърде недостатъчно.

Както вече стана ясно, капките Стресовитал трябва да се ползват не само от хора, които имат по-сериозни проблеми с нервите, а и от такива, които са на път да ги придобият.

Мими Б. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.