Pages Menu
Categories Menu

Капките Стресовитал подобриха съня ми

Аз имах проблеми със съня. Не можех да заспя дълго време, спях по малко и животът ми беше един кошмар – денонощен кошмар!

съня

Пробвах какво ли не, за да си подобря съня, но нищо от онова, което взимах, или ми беше предписано, не помагаше. Затова реших да си помогна сама. Много четох в интернет. И така попаднах на вашия сайт с информация за капките Стресовитал. Мислих известно време, признавам си, че се колебах. Но, в крайна сметка реших и ги взех. И не съжалявам. Само за три месеца капките Стресовитал направиха за мен това, което никое друго хапче или билка не успяха. Много съм благодарна, че съня ми се случи отново. Благодарна съм, че отново успявам да спя, да се възстановя от тежкия ден. Защото моята работа е много отговорна. Може би оттам идваха и проблемите ми със съня.

Капките Стресовитал ми дадоха възможност не само нощите ми да са спокойни, но и дните ми да са ползотворни. А това е нещо много за мен. така успявам да се справя с работата, да си почивам и да започвам всеки нов ден с усмивка.

Препоръчвам капките Стресовитал на всеки, който има проблеми със съня, както и на онези хора, които искат да направят нещо, за да са спокойни и уверени през деня.

Мира Топалова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *