Pages Menu
Categories Menu

Капките Стресовитал премахнаха стреса и нервността за три месеца!

Капките Стресовитал премахнаха стреса и нервността за три месеца и аз пак съм спокойна и уравновесена. Чувствам се повече от добре

премахнаха стреса

Тези билкови капки наистина премахнаха стреса, който толкова дълго ме измъчваше. Даже по едно време ми избиха нервите и всичко ми беше толкова противно, нетърпимо – едвам издържах, честно. Мисля че има хора, които са преживели подобно нещо, и знаят за какво говоря. За мен е важно да се оправя напълно, за да си върна нормалния ритъм на живот.

Аз съм много доволна сега. Виждам какво ми е било през всичките тези месеци. Разбирам колко немислимо ми се е струвало всичко. И не на последно място – вече знам какво ще правя, ако случайно пак изпадна в такова състояние.

Билките премахнаха стреса по начин, по който хапчетата не успяха. Бавно, славно, но надявам се трайно. Аз съм направо учудена как това не се случи с хапчетата, а с билките е всичко наред. Знам, че звучи странно, но опитайте и вие – капките Стресовитал наистина носят спокойствие, от което всеки човек има нужда.

Аз не знам на какво се дължи този мой стрес, това напрежение откъде дойде, но се радвам, че намерих как да го махна, как да се справя с него.

Лилия Христева

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.