Pages Menu
Categories Menu

Капките Стресовитал ми върнаха насладата от живота

Капките Стресовитал ми помогнаха в много труден за мен период. Бях се разделила с приятеля ми и не можех нито да спа, нито да ям от мъка

наслада от живота

Капките Стресовитал започнах да употребявам след като претърпях пълен крах в любовта. Моят приятел ме заряза, а аз даже бях казала на нашите, че ще сгодяваме. Изобщо, всичките ми близки и приятели знаеха, че с мен нещата са ОК, че се обичаме. Все пак бяхме 4 години заедно. Даже е имало моменти, в които сме си говорили за наше дете.

Но, както може да се досетите, той си намери по-перспективна от мен. Направо ме поля със студена вода. Не знаех какво да мисля, не знаех какво да правя, не знаех как да кажа на нашите – нищо не знаех. Станах за смях. Всички ми се подиграваха. А и да не са го казвали гласно, аз го знаех, аз го чувах, аз го чувствах.

Започнах да не спя, нервирах се от малко, спрях да излизам. Тогава дойде братовчедка ми и със сълзи на очи ме помоли да се взема в ръце и да направя нещо за себе си, защото не си заслужава да си съсипвам живота заради един неудачник.

Така започнах да взимам капките Стресовитал. все още ги използвам, но вече съм много по-добре. По-спокойна съм, по-уверена в себе си. Спя, ям, живея – продължавам!

Мариана С.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.