Pages Menu
Categories Menu

Колко още трудности в живота ми предстоят?

Колко още трудности в живота ми предстоят? Ако имам точен отговор на този въпрос може би няма да мога да се справя с нито едно изпитание в моя живот

трудности в живота

Трудности в живота има всеки. Всеки може да каже, че е преживял преломни моменти, които по един или друг начин са оказали влияние в жиовта му.

Аз не съм по-различна от другите хора. Но, понякога, всъщност – по-скоро често става така, че настъпва един момент на отчаяние. Момент, през който не мога да правя нищо. Чувствам се като парализирана и не съм в състояние да взема нито едно решение.

Като казвам момент, не съм точна. Това състояние на емоционална парализа е много повече от един момент само. То продължи в продължение на месеци. И на мен самата ми беше много трудно да се справя. Бяха ми необходими много дни и нощо, много часове на това да убеждавам себе си, че всичко е наред.

Точно в тези дълги дни и нощи капките Стресовитал ми помогнаха да намеря пътя, баланса, спокойствието. Имах нужда от нещо, което да успее да усмири нервите, да приспи страховете и да успокои терзанията ми. Сега си давам сметка, че всичко това, навярно е било излишни, всичкият този страх, но по-важното е, че успях да премина през това изпитание.

Борислава

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.