Pages Menu
Categories Menu

Лунните цикли наистина могат да засегнат човешката психика

Експертите са описали случая на 51-годишен пациент с биполярно разстройство, за да покажат, че лунните цикли влияят на психиката


Интересното в случая е, че епизоди на заболяването се редуват в съответствие с цикъла на Луната, според „News Mail.RU“. Известно е, че при това разстройство настроението се променя от депресивно до маниакално, с изразена хиперактивност.

В случая пециентът с биполярно разстройство е имал проблеми със съня. Напомняме, че при депресивната фаза на биполярното разстройство се спи твърде много, а при маниакалната фаза на биполярното разстройство – твърде малко). В този случай разстройството на съня става последица от болестта и причината за по-драматични промени в настроението. Обикновено сънят се регулира от вътрешни биологични часовници (циркадски ритми), настроени на 24-часов ден на светлината.

Но този конкретен пациент също е започнал цикъл от 24,8 часа, съвпадащ с лунния цикъл. Оказа се, че при него слънцето определя времето, когато си ляга, но се събужда според позицията на луната. При всяко ново положение на луната пациентът е страдал от безсъние и е преминавал от депресивна фаза до маниакална. Проблемът беше решен чрез въвеждане на строг режим на деня.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.