Pages Menu
Categories Menu

Любовта може и да не спаси света, но със сигурност ще спаси теб!

Любовта не е универсално лекарство за всичко. Но може да направи така, че да те спаси от трудна ситуация. Така, както спаси мен

любовта

Източник на изображението; pixabay.com

Любовта е най-силна, когато е любов към себе си. Когато започнах да обичам себе си, бях много изненадана колко добре е това и за хората около мен. Имах възможността да им помагам, да бъда до онези от тях, които имаха нужда от мен. Изведнъж се отвориха всички врати за мен. Беше просто прозрение, но трудно за изпълнение решение. Но, като всичко хубаво в този живот, не идва внезапно и не се случва без да се положат някакви усилия.

Любовта към себе си ме научи, че ако аз се чувствам добре, ще мога да дам всичко от себе си, за да може и другите около мен да се чувстват добре. Това е така, защото човек е склонен да помогне на другите, когато самият той не се нуждае от помощ. А за да не се нуждаем от помощ трябва да направим нещо за себе си.

Изобщо – сложно е да се обясни механизма на това какво трябва да се направи, за да обичаме себе си. Аз първо започнах от начина, по който изглеждам. Бавно, но славно започнах да променям онова, което може да се промени. И така лавинообразно започна да се случва не само външната, но и вътрешната промяна при мен. Сега съм много по-спокойна и уверена в себе си отпреди.

Г. Ф.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *