Pages Menu
Categories Menu

Мъжете, които често боледуват изглеждат непривлекателни в очите на жените

Мъжете, които често боледуват, губят много в очите на противоположния пол. И тук не става въпрос за някое дългосрочно заболяване, а за често боледуване


Както показва проучването, жените, които търсят партньор за дългосрочни взаимоотношения, отрицателно възприемат болните мъже, пише The Daily Mail. Напротив, способността да се толерира болестта се счита за привлекателна. И това е още по-важно от външната привлекателност.

Служители от Университета на Хавай поискаха от 86 жени да оценяват мъжете от фотографии и описания, свързани със здравето. Така че, един човек е описан като „често боледува от настинки“, а друг – „се чувства малко замаян“. Друг лежеше в леглото с главоболие, а трети – с мигрена.

В резултат на това жените, насочени към сериозни взаимоотношения, избират мъже, които по-толерантно понасят болестите, дори ако те са имали оценка по-ниска от мъжете, които са „напълно болни“. Начинът, по който човек толерира болестта, е по-важен от неговия статус (отразен например от наличието на вратовръзка в снимка).

Учените обясняват всичко с еволюционни механизми – в миналото жените избрали мъже, които не биха им били в тежест, и биха могли да помогнат за отглеждането на деца и за набавянето на храната.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.