Pages Menu
Categories Menu

Мързелът не е просто занимание, той изисква усилия!

Мързелът може да се дължи на това, че просто не ни се иска да правим нещо. В душата ни „длъжен съм“ не съвпада с „искам“


И омразното занимание с всички сили се отлага „за после“. Именно „с всички сили“, защото за отказ от работа понякога се изискват повече сили, отколкото за изпълнението й. Мързелът също употребява ресурси. И още как! Защото у нас се води страшна борба между задължението и нежеланието. В подобен случай не трябва да се обвиняваме в „мързел“, а да анализираме ситуацията. Защото „мързелът“ може да бъде сигнал и за евентуалната безполезност на предстоящата дейност.

Често мързелът е сигнал за бедствие, симптом за заболяване, моето изпепелява ресурсите. Без-волието, неспособността за активна дейност, за решаване на задачи може да бъде признак на шизофрения, депресия, дори за тежки ендокринни нарушения. Така че изневиделица появилият се мързел може да бъде повод да се обърнем за съвет към лекар.

Въпросът с мързела не е толкова прост, колкото ни се струва на пръв поглед. Това е порочно поведение и антиобществен начин на живот. Но периодите на разпускане, отдих, отказ от изпълнение на ненужна дейност, която просто пилее ресурсите на организма, нежелание да се трудим без възнаграждение (морално или материално), са нещо нормално. Това е заложено от самата природа на човека. А с природата е глупаво да се борим – глупаво и безполезно.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *