Pages Menu
Categories Menu

Медитацията има положителен ефект върху сърцето и кръвоносните съдове, показва проучване

Медитацията е полезна за физическото и психическото здраве на модерния човек. Тази древна практика има множество ползи за здравето, доказа проучване

медитацията

Д-р Левин от Колежа по медицина в Бейлор казва: медитациите дават сложен ефект върху тялото. Както беше отбелязано преди време в едно проучване, които имаше за цел да изследва ефекта на различни лекарства, медитация голяма полза за здравето има Дзен медитацията. Полезни за физическото и психическото здраве са системи, насочени към релакс и трансценденталната медитация.

Всички медитативни практики бяха практикувани средно поне 20 минути един или два пъти на ден от доброволците, взели участие в проучването. Оказа се, че медитацията намалява нивото на стрес, тревожност и отслабва някои симптоми на депресия. Също така, качеството на съня и показателите за цялостно благосъстояние се подобряват.

И както знаете, стресът, безпокойството, лошо качество на съня и депресията са пряко свързани със сърдечните заболявания.

Между другото, медитацията помага да се откаже от пушенето и да се намали кръвното налягане. Има дори причина да се смята, че медитацията намалява риска от сърдечни пристъпи. Въпреки това, специалистите не препоръчват болните да се отказват от медикаментите, които са им изписани за лечение. Медитацията е спомагателна практика, която подобрява цялостното самочувствие и усещане на пациентите.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *