Pages Menu
Categories Menu

Мит е, че хората се променят с възрастта

Смята се, че с възрастта човешкият характер може да се промени. Дали това е възможно? Няма еднозначен отговор на този въпрос


Както показват проучвания с продължителност 50 години, повече от 50% от случаите, основните характеристики на личността са стабилни и не се променят, съобщава „News Mail.RU“ . Служители на университета в Хюстън са анализирали данни за 1795 души, за да стигнат до този извод.

В началото на проучването доброволците са били тийнейджъри. В продължение на 50 години експертите са проследили тежестта на няколко основни качества – екстраверсията, добрата воля, съвестта, невротизма и откритостта.

Оказа се, че характерните черти са пластични и са в състояние да се променят. Промените се натрупват по време на живота. Като правило, когато хората растат, стават по-съвестни, емоционално стабилни и приятелски настроени. Ако обаче човек е бил по-съвестен от колегите си в юношеството, той ще остане такъв и на 66 години.

В същото време учените признават, че някои хора се променят повече от други. Средно около 40% от участниците в проучването демонстрираха очевидни промени във всяка от характеристиките. Но 60% всичко остана стабилно. Също така беше установено, че хората, които са максимално отворени към нови преживявания, са по-гъвкави в възприемането на визуалната информация. По същата характеристика може да се оцени склонността да се харесва една и съща музика, или да се промени музикалния вкус.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.