Pages Menu
Categories Menu

Младите хора изпитват повече стрес от всякога

Днес хората, особено по-младите, изпитват повече стрес от когато и да било. Няма историческа епоха, през която животът да е бил по-напрегнат


Изследване на LinkedIn показа, че днес младите хора страдат от силен стрес. Нивото на тревожност сред хората на възраст от 25 до 33 години е безпрецедентно високо. В същото време почти две трети от тях се тревожат за кариерата си, а не за личния си живот, казва The Deccan Chronicle .

Учените казват, че причината за безпокойството е, че младите хора обръщат твърде много внимание на намирането на работата на мечтите си. Освен това те се страхуват да пропуснат възможностите, които животът предлага. Според някои експерти обаче социалните мрежи изострят състоянието на младите хора. Експертите добавят: по-добре е да имате трима приятели в реалния живот от хиляда в мрежата.

По-рано изследователите установяват, че хората, родени след 1995 г., се интересуват от романтични срещи, далеч по-малко от представителите на предишни поколения. Очевидно социалните мрежи заместват взаимодействието с други хора в реалния свят. Това е заключението, постигнато от експертите от Калифорнийския университет в Сан Диего.

Учените са анализирали данни от повече от 11 милиона млади доброволци. Изследователите установиха, че само 56% от участниците на възраст 14-18 години и 85% от доброволците, родени през 1946-1980 г., отиват на дати през 2015 г. Нивото на сексуална активност на юноши на възраст 14-15 години от 1991 г. насам е намаляло с почти 40%. Средно съвременният тинейджър прави секс за първи път на 17-годишна възраст (една година по-късно от родените през 1965-1980 г.).

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.