Pages Menu
Categories Menu

Музиката има положителен ефект върху връзката между децата и родителите

Учени от университета в Аризона твърдят, че за да бъде в бъдеще връзката с децата добра, трябва да слушате по-често музика цялото семейство


Специалистите установили, че мъжете и жените, които са слушали и обсъждали музика с родители в детството си и юношеството, често са имали добри отношения с бащи и майки в началото на зрялата възраст, съобщава The Deccan Chronicle.

Проучването включва доброволци на възраст 21 и повече години. Участниците описват колко често слушат музика, ходят на концерти или свирят на музикални инструменти с родителите си, когато са били на възраст 8-13 години, а също и на 14 и повече години. Освен това доброволците бяха попитани какви са техните взаимоотношения с родителите им сега.

Общият опит, свързан с музиката във всяка възраст, е свързан с високото качество на връзките между родителите и децата в зряла възраст. Най-силен ефект обаче се наблюдава при слушане, обсъждане или практикуване на музика с деца в юношеството. Специалистите са изучавали други видове съвместни дейности на деца и родители. Те стигнаха до заключението, че музиката има уникален ефект. Според изследователите въпросът е в синхрона и съпричастносттта.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.