Pages Menu
Categories Menu

Намерете подходящ човек, с който да споделяте тайните си!

Преди 10 години на Франк Уорън му хрумва идеята да вдъхнови хората да му споделят тайните си, за да се почувстват по-добре


Хрумва му, защото около него няма подходящ човек, с когото да споделя своите тревоги. Франк създава сайта PostSecret. Там хора от цял свят, които нямат приятел или се притесняват от реакциите на околните, могат да публикуват картички. На тях пишат или да рисуват своята добре пазена тайна. Вече около 1 милион души са изпратили картички.

Интернет невинаги върши работа. Човек често иска да сподели, за да усети разбиране, да получи съвет, да се увери, че има семейство и приятели, които са с него в трудни моменти.

Тайните обаче могат бъдат разгласени, ако не са поверени на правилния човек. Смята се, че членовете на семейството не се предават един друг, а задължително се подкрепят. Но всеки знае, че има неща, които не може да сподели с партньора или с родителите. Нужен е малко по-неутрален слушател.

Лесно е, ако имате приятел, изпитан през годините. Щом обаче той не е наблизо, с добрите познати внимавайте.

Психолозите твърдят, че има черти от характера, които могат да подскажат дали срещу вас се намира подходящият човек, пред когото да излеете душата си.

Лош знак е навикът познатият постоянно да разпитва за личния ви живот

Препаленото му любопитство означава, че обича да знае много и надали колекционира информация само у себе си. Ако и охотно коментира пред вас други хора, нищо чудно да си имате работа с клюкар. По-добре не му споделяйте нищо, колкото и да ви е тежко.

Няма да ви бъде приятно да говорите с егоист. Ще го познаете по това, че за каквото и да става дума, той все извърта нещата към себе си. Ще започнете да му споделяте, а той ще вметне “ знам как се чувстваш“ или“ и аз минавам през същото” и ще отприщи поток от думи. Вие ще се окажете слушател, макар че имате нужда да бъдете изслушани. Накрая не само че няма да сте споделили нещото, което ви тревожи, но ще бъдете обременени от чужди проблеми.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.