Pages Menu
Categories Menu

Как да се изчистим от негативната градска енергия

Много е лесно да „пипнете” негативна енергия от други хора. Това се случва особено ако всеки ден сте принудени да пътувате до работа и обратно в препълнения обществен транспорт

Много е лесно да „пипнете” негативна енергия от други хора. Това се случва особено ако всеки ден сте принудени да пътувате до работа и обратно в препълнения обществен транспорт

Мнозина се чувстват по-изтощени след четиридесетминутно пътуване в метрото в час пик, отколкото след осемчасовия работен ден.

Защо става така? Завист, агресия, раздразнение, злост – всичко това в излишък присъства в препълнения транспорт. Някой е завидял на красивата ви чанта, друг случайно сте настъпили и той е изпратил по ваш адрес не особено ласкави пожелания (на глас или мислено – все едно). Трети просто се вбесява от теснотията и задуха.

За съжаление, такъв род емоции, насочени към вас, могат да ви навредят. За да не се случи това, всеки ден, след като се приберете у дома, трябва да се избавите от отрицателното влияние на града.

И така, как да се изчистим от негативната енергия?

• Още на стълбите пред дома си свалете от себе си негатива. Енергично разтърсете първо едната, после другата ръка, като си представяте как изчиствате отрицателната енергия. Същото направете и с краката и едва след това влезте у дома.

• Снабдете се с ветрило (желателно от хвойна). Махайте с него от горе надолу, от ляво надясно, като си представяте как се избавяте от негатива.

• Когато се прибирате у дома, първо обезателно се измийте. С мокри ръце направете движения, като че ли се решите от разстояние около пет-десет сантиметра над косата си. По този начин вие „сресвате” вашата аура. Изплакнете ръцете си със студена вода и повторете.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.