Pages Menu
Categories Menu

Невероятна болка превръща хора в мумии

Някои хора могат да издържат невероятна болка и… за да се превърнат в мумии

болка
Концепцията сокусимбуцу не е за хора със слаби нерви. В някои будистки секти монасите придават особено значение на аскетизма -избягването на чувствените удоволствия. Това означава, че те ядат мека храна, носят обикновени дрехи – никакви излишъци.

Някои обаче стигат до крайности в опита си да станат сокусимбуцу. В течение на 1000 дни те се занимават с физически упражнения и се хранят със семена, ядки и вода. През следващите 1000 дни премахват излишните калории, като се хранят само с кореноплоди, борова кора и чай уруши.

Чаят уруши се произвежда от токсичен сок, който унищожава паразитите. Той спомага за следващата крачка, когато монасите биват поставяни в каменна гробница в поза лотос и дишат през тръбичка. За да покажат, че са още живи, всеки ден звънят с камбанка. Когато престанат да подават сигнал, гробницата се запечатва.

Този зловещ процес превръща тялото на монаха в идеално запазена мумия. Очевидно, за това се изисква огромен самоконтрол, затова мнозина претърпяват неуспех. Според данни на сайта Japan Reference, посветен на пътешествията, монасите практикуват този метод от векове, но са известни само 24 сокусимбуцу.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.