Pages Menu
Categories Menu

Невролозите обясняват причината за любовта на жените

Любовта на жените, тяхното усещане за привързаност, както и желанието им да помагат на хората в беда, беше обяснена от невролозите


Обикновено се смята, че мъжете са по-склонни да правят секс от жените. Последното проучване обаче показва обратното. Същността на разликите е в структурата на мозъка на представителите от различни полове. По-специално, при мъжете лявата половина на мозъка, отговорна за логическото мислене, е по-развита.

Ето защо мъжете без особени проблеми овладяват тайните на правилната стратегия. Те са в състояние да преодолеят проблема на части и да го решават постепенно. На свой ред жените имат по-развита дясна половина от мозъка, отговорни за сетивните преживявания. Това позволява на жените да разбират по-добре другите хора. Това означава, че жените са добри психолози.

В същото време, по природа, жените се нуждаят от повече обич и топлина от мъжете. Факт е, че мъжете произвеждат серотонин (хормон на радостта) два пъти повече, отколкото жените. Поради това, по-специално, те имат нужда от малко по-силни емоции. И това е така, заради пола. Жените трябва да изпитват два пъти по-силни усещания за положително подсилване. Те се нуждаят не само от повече секс, но и от повече любов и грижа. Това ги кара да усещат истинско щастие.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *