Pages Menu
Categories Menu

Невролозите са разбрали как човешкият мозък възприема емотиконите

Служителите на университета в Илинойс изследвали схемата на мозъчните вълни на хората, когато правят избор на емотиконите


Изборът на емотиконите понякога съвпада с директно с това, което човек в действителност усеща. Много често хората използват усмихнати личица, когато действително са щастливи. Но, не са малко и случаите, в които използването на емотиконите прикрива истинското емоционално състояние на човека.

Оказа се, че мозъкът на доброволците възприема ироничните емотикони, както и ироничните предложения. Силата на реакцията на мозъка към емотиконите се определя и от нещо друго. Иде реч за за това как използването на намигаща емотикона може да промени смисъла на изречението.

Всичко това ясно показва: думите в комбинация с емотикони могат да се считат за нова форма на мултикодова комуникация. Подобен ефект създава комбинация от думи с жестове или думи с изражения на лицето.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.