Pages Menu
Categories Menu

Обедната почивка в офиса прекарвайте сами

Повечето хора много се плашат от липсата на социални контакти. Даже в офиса им се струва, че не трябва да прекарват почивката си в уединение


Искат да бъбрят с колеги или през телефона да контактуват с приятели и да следят какво става в мрежата.

Общуването наистина е удоволствие, но все пак си има граници, предупреждават психолозите. То изтощава, ако е непрекъснато, и може да стане опасно за здравето.

През половин час обедна почивка ще си проветрите главата много по-добре, ако сте в компанията само на себе си. Бърборенето с колежките може да не ви освежи, а да ви натовари. Даже е задължително да го прекарате в мълчание, щом работата ви предполага да контактувате с много хора почти през цялото време.

Да говорите, докато ядете, или някой да ви говори също не е никак полезно за здравето.

Уединението увеличава производителността и креативността. Това е доказано с множество проучвания и резултатите от тях са една от причините вече да не се смятат за модерни т.нар. отворени пространства в офисите. Като човек не може да си чуе мислите, работи по-неефективно. Ако и в почивките е сред колеги, не забелязва никакво разнообразие.

Не бива в паузите да разсъждавате по деловите си ангажименти, но те така или иначе остават в подсъзнанието ви.

Почивката може да бъде катализаторът, който да ви позволи да избистрите идея или да решите проблем, като го видите по друг начин. Ако обаче бърборите с колеги, особено пък ако те ви разправят за своята си работа, ще ви разконцентрират. Е, може техните разкази да ви подскажат как
да подходите към своя задача, но това не се случва много често. Релаксът насаме е много по-плодотворен, защото зарежда с енергия и в крайна сметка води до успех в кариерата.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.