Pages Menu
Categories Menu

Откритие: кофеинът пряко влияе върху толерантността към болката

Болката, причинена поради различни причини, е един от най-големите здравословни проблеми


Пациентите харчат милиони за болкоуспокояващи. Този вид хапчета са предназначени да се справят както с хроничната, така и с острата болка. Междувременно членовете на персонала на университета в Алабама не само изучават болката, но се опитват да идентифицират факторите, които я засягат.

Според Mind Body Green експертите оценяват как консумацията на кофеин влияе на толерантността към болката. Оказа се, че кофеинът има силен ефект. Група от 62 доброволци беше събрана, за да се докаже това. Хората говореха кои кофеинови напитки консумират ден след ден. Такива могат да бъдат кафе, чай, кока-кола, енергийни напитки.

След една седмица на фиксиране на приема на кофеин, бяха извършени тестове, които показаха степента на толерантност към болката. Като част от експеримента, учените използват постепенно увеличаващ се болков стимул и оценяват реакцията на доброволците. Колкото повече човек консумира кофеин, толкова по-добре и по-дълго издържа на болезнено стимулиране. Средното ниво на консумация на кофеин е равно на около две чаши кафе.

Трябва да се има предвид, че кофеинът е добър за бъбреците, според ново проучване.

Експериментите показват, че увеличаването на приема на кофеин може да помогне за намаляване на риска от смърт при хора с хронична бъбречна болест. Ефектът на кофеина учените са проверили като са използвали 4863 доброволци.

Според експерти, възможният защитен ефект на кофеина може да се дължи на ефекта му върху сърдечно-съдовата система. Кофеинът стимулира производството на азотен оксид, подобрявайки функционирането на кръвоносните съдове.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.