Pages Menu
Categories Menu

По-добре гневен, но справедлив шеф, отколкото подмолен началник

Как да реагирате ако по една или друга случайност сте разгневили вашия шеф? Да се оправдавате и да обяснявате? Съвсем не!


Преценете внимателно дали си заслужава. Не рискувайте, ако шефът може да се разпали и да започне нов спор. Слушайте, мълчете, записвайте си и не противоречете. Само заявете, че бихте искали да се върнете към този въпрос по-късно. Защото имате какво да кажете, но предпочитате сега да се заемете с по-същественото – да действате за решаване на проблема. По този начин не се преструвате на човек, лишен от емоции, когато е бил несправедливо навикан от началника си.

След успокояването не се страхувайте и да признаете, ако сте направили грешка. Умният човек не смята, че е винаги прав. Увереният професионалист не се стеснява да си каже, че е сбъркал, и е сигурен, че от това не става по-слаб, напротив. Той се извинява, без гордостта му да бъде смъртно наранена, вади си изводи и търси начин да поправи грешката си. За това шефът му трябва да го уважава.

Впрочем и вие уважавайте началник, който ви показва яда си, без да нарушава добрия тон и да преминава границите на зачитане към личността ви. Това е неприятно, но е човешко. Далеч по-гадно е да си трае и да ви налага писмени наказания или тихомълком да ви дебне и в някакъв момент да ви уволни, позовавайки се на дебело досие с ваши прегрешения.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.