Pages Menu
Categories Menu

Проблемите с щитовидната жлеза се обясняват с тайнствения синдром на хроничната умора

Хроничната умора е състояние, което засяга по-често жени, отколкото мъже. Причината за безсилието все още остава неизвестна


Лекарите отдавна сe опитват да намерят причината за синдрома на хроничната умора. Преди това се смятало, че причината се крие в някои имунни нарушения. Но сега, според изданието „Руска планета“, експертите предполагат, че хроничната умора се дължи наа недостиг на йод в организма и проблеми с щитовидната жлеза.

Както показаха изследванията, кръвта на хората със синдром на хроничната умора е сходен с кръвта на пациентите, страдащи от липса на тиреоидни хормони. Сега учените трябва да разберат дали добавките с йод и външното приложение на тиреоиден хормон (Т3) могат да помогнат в този случай.

Известно е: като правило синдромът на хроничната умора е съпроводен от безсъние, липса на жизненост и главоболие. Между другото, тези симптоми, както и много други, също са характерни за хипотиреоидизма. Поради това наличието на намалена концентрация на двата основни хормона на щитовидната жлеза, Т3 и Т4, при хора със синдром не се превърна в изненада. Успоредно с това се наблюдава висока концентрация на тиротропин (хормон на хипофизата).

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.