Pages Menu
Categories Menu

Психолозите преразгледаха лечението на депресията

Японски учени от Института за наука и технологии в Окинава и университета в Хирошима идентифицираха три подтипа на депресия


Един от тези три типа депресия очевидно не може да бъде лекувана с конвенционални лекарства, съобщава сайта Xinhua. Или поне не с такива, с които досега се лекува депресията.

Подтиповете са изолирани на базата на връзки между различни области на мозъка. И тези връзки се разглеждат във връзка с присъствието или липсата на травма от детството. Оказало се, че хората с ниска сила на свързване или без детска травма са отговорили добре на антидепресанти. Антидепресантите са били от вида на селективни инхибитори на обратното захващане на серотонин.

Тези същите лекарства обаче не са работили при пациенти с повишена функционална връзка и при такива, които са претърпели психическа травма като деца. На базата на тези 134 души психолозите са си позволили да направят това заключение. 50% от хората наскоро са получили диагноза депресия, докато останалите не са имали съответна диагноза.

Като правило депресия се диагностицира според общи симптоми – депресия, апатия, враждебност, загуба на апетит. Но наскоро експертите разшириха този списък с още един не много популярен, но значителен симптом.

Според „Росийская Газета“ , говорим за ситуация, в която обикновените неща за един човек, които той е правил многократно, се превръщат в „невъзможна мисия“. Изведнъж става трудно да се стане и да се оправи леглото сутрин, да се проверява електронната поща, да се купуват необходимите хранителни стоки, да се поддържа добра хигиена. В такива ситуации, човек става абсолютно нерентабилен.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.