Pages Menu
Categories Menu

Психолозите са забранили да се изяснят проблемите на празен стомах

Проблемите във връзката не бива да се изясняват на празен стомах, защото ще се задълбочат. Затова по-добре хапнете нещо сладко, и едва тогава започнете да спорите с половинката си


Учените от Университета в Охайо са провели проучване и са установили каква може да е причината за повечето конфликти при романтичните двойки. Когато има недостиг на глюкоза при хората, се увеличава риска от семеен конфликт. Установено е, че хората с нормални нива на кръвната захар по-малко и не толкова често изпадат в състояние на кавга с тяхната половинка.

Но при недостиг на глюкоза, от друга страна, хората са склонни да се сърдят и да искат изясняване на отношенията. Поради тази причина, учените са посъветвали влюбените да не започват важни разговори, които могат да доведат до изясняването на отношенията, на празен стомах, когато нивото на глюкозата се намалява. По време на кавгата показателите на глюкозата падат още.

Сладките храни са перфектни от тази гледна точка. И например, сладкиши с шоколад в състава също ще повишат настроението. Проучванията показват, че шоколадът води до увеличаване концентрацията на „хормона на щастието“.

И още – децата, чиито майки страдат от безсъние обикновено заспиват по-късно и спят по-малко. Освен това, фазата на дълбок сън при тях често е по-кратка. Разстройствата на съня при бащите не засягат толкова много децата. Очевидно факт е, че майките са склонни да прекарват повече време с децата си. Ако има проблеми със съня и при двамата родители, вероятността от липса на сън и трудности при заспиване при деца се увеличава, пише The Daily Mail.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.