Pages Menu
Categories Menu

Работохолиците боледуват по-често, отколкото мързеливите

Немският физиолог Макс Рубнер установява печален факт: всяка загуба на енергия води до физическо износване на организма. Така че, на работохолиците не им е лесно


Работохолиците по-често страдат от сърдечносъдови заболявалия, затлъстяване, алкохолизъм – те изпитват по-голям стрес. Постоянната борба между „длъжен съм“ и „искам“ води до ранна старост и дори до смърт от преумора. Постоянното пребиваване в режим на „ръчно управление“, самолринудата към труд е вредна. Работохолиците имат проблем с добрия хормон допамин, който при „мързеливите“ е в излишък. Именно допаминът – хормонът на радостта и здравета позволява без угризения на съвестта да се отпуснем и оттючинем, да спрем за известно време да пилеем скъпоценния ресурс – жизнената енергия.

Да се работи, безусловно е необходимо и работата трябва да носи чувство на удовлетворение. Тогава тя дори защитава от стрес. По не бива да не изключваме компютъра – той ще прегори. Така че понякога, дори и насред работния ден (ако разбира се, имате условия за това), мажете да си полегнете и да отпочинете. Лежейки, човек дори по-добре се справя с решаването на интелектуални задачи – при това с 10% по-добре. Уинстън Чърчил толкова
е обичал да си поляга, че наредил да му бъде оборудвана специална стая за отдих, където се оттеглял в почивките между заседанията на парламента. В резултат живял дълго и в отлично здраве независимо от вредните си навици. И до дълбока старост запазил здрав ум и трезва памет.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *