Pages Menu
Categories Menu

Разтревожените хора е по-вероятно да бъдат ухапани от бездомни кучета

Разтревожените хора е по-вероятно да бъдат ухапани от кучета, без голямо значение дали кучетата са бездомни или домашни

 кучета
Според ново проучване, тревожните хора рискуват да бъдат ухапани от куче. Може би това се дължи на способността на кучетата да усещат страха на хората. Колкото по-стабилно е емоционалното състояние, толкова по-малко вероятно е хората да страдат от кучешки нападения, пише UPI.com .

Учени от университета в Ливърпул интервюираха близо 700 души. Участниците бяха попитани дали някога са били ухапани от куче. Били попитани, също така дали са изпитвали страх, че ще бъдат ухапани от куче, без това да е много вероятно. Накрая участниците в изследването били помолени да оценят сериозността на ухапването, ако е имало такова. Също така, доброволците направили и тест за нивото на тревожност. Като цяло един от всеки четири участници е бил ухапан от куче.

55% от участниците са били ухапани куче, което не са познавали. Мъжете са били хапани два пъти по-често от жените. Собствениците на няколко кучета са били ухапани три пъти по-често от тези, които не са имали кучета. Проучването показа ясна връзка между човешките емоции и риска от ухапвания. Така че, колкото по-тревожен е човек, колко по-уплашен се чувства, толкова по-агресивно става кучето.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.